• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Bespaar nu 22%

Vloerstickers outdoor

Voordelig vloerstickers voor stoep, straat en asfalt bestellen.

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 48,95 EUR
Al vanaf  49,99 EUR  per m2

Goed om te weten:

PRODUCTBESCHRIJVING
Straatstickers, asfaltstickers of outdoor vloerstickers zijn de perfecte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen en de beste vloerstickers voor buitengebruik bestel je hier bij ons. Je bestelt bij ons vloerstickers voor buitengebruik van absolute topkwaliteit voor een laag prijsje. Met een vloersticker is jouw logo of reclameboodschap echt niet meer te missen. Ook voor praktische doeleinden zijn outdoor vloerstickers de ideale oplossing, denk hierbij aan bewegwijzering of bijvoorbeeld als waarschuwing voor een opstapje.

Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder
Zijn zowel de lengte als de breedte groter dan 135 cm? Dan leveren we de sticker in meerdere delen. Wanneer slechts één zijde groter is dan 135 cm blijft de sticker wel één geheel.

Maak je keuze

 • Heeft je sticker een andere vorm dan vierkant of rechthoek? Kies contourgesneden en wij snijden je sticker in iedere gewenste vorm.

Vul eerst bovenstaande keuze in

Kies het gewenste aantal
 • Kies het gewenste aantal. Gratis verzending vanaf 85,00 EUR excl. btw.
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij doen een GRATIS bestandscontrole maar de klant blijft eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Upload bij voorkeur een vectorbestand.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Vloerstickers outdoor

  PRODUCTBESCHRIJVING


  Outdoor vloerstickers (buitengebruik) bestellen

  Straatstickers, asfaltstickers of outdoor vloerstickers zijn de perfecte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen en de beste vloerstickers voor buitengebruik bestel je hier bij ons. Je bestelt bij ons vloerstickers voor buitengebruik van absolute topkwaliteit voor een laag prijsje. Met een vloersticker is jouw logo of reclameboodschap echt niet meer te missen. Ook voor praktische doeleinden zijn outdoor vloerstickers de ideale oplossing, denk hierbij aan bewegwijzering of bijvoorbeeld als waarschuwing voor een opstapje.

  Vloerstickers voor buitengebruik van het beste materiaal

  Het materiaal is een vloerfolie specifiek ontwikkeld voor gebruik als 'outdoor floorgraphic'. Het kan worden gebruikt voor kortstondige, actiematige toepassingen (tot circa 6 maanden) op zowel ruwe en gladde oppervlakken zoals; trottoirs, steen, beton, asfalt, enzovoort. Geen ondergrond is dus te gek voor deze kwalitatieve outdoor vloersticker. Indien je op zoek bent naar vloerstickers voor binnen bekijk dan onze indoor vloerstickers.

  Outdoor vloersticker met beschermlaag

  Het laminaat op de vloersticker is voorzien van een gestructureerd, krasbestendig, anti-slip oppervlak voor optimale bescherming tegen slijtage. Hierdoor blijft de print op deze straatsticker altijd mooi en goed zichtbaar. 

  Ondanks de uitstekende weerbaarheid van de vloersticker aan voor ronde hoeken te kiezen om eventueel loslaten van de hoeken te voorkomen, al is dit natuurlijk niet verplicht. 

  Aanbrengen van de buitenvloersticker

  Voor het goed functioneren van dit product is het van essentieel belang dat de ondergrond volledig droog is en vrij van vuil en stof.  Wij raden daarom ook aan dat ondergrond wordt geveegd en gestofzuigd, indien de ondergrond nat is kan er d.m.v. een heat gun of andere vorm van geforceerde hitte gedroogd worden.

  Al onze stickers worden geleverd met handige plakinstructies zodat het bevestigen van de sticker(s) altijd een fantastisch resultaat oplevert.


  Productspecificaties outdoor vloerstickers


  Materiaal PVC
  Dikte 80μm
  Toepassing Zowel ruwe als vlakke ondergrond
  Lijmsoort Solvent acryl basis (verwijderbaar)
  Levensduur Tot 6 maanden/td>
  Binnen- of buitengebruik Buitengebruik
  Brandvertraging Zelfdovend indien op metaal
  Kleur plakfolie Wit
  Bedrukking Full color

  Werktekening Stickers (NR1PRINT_werktekening_stickers.pdf, 49 Kb) [Download]

  Aanmaken Cutcontour (NR1PRINT_cutcontour_aanmaken_stickers.pdf, 252 Kb) [Download]

  AANLEVERSPECIFICATIES


  1. Houd een veiligheidsmarge van 5 mm aan binnen het ontwerp.

  Om zeker te zijn dat niet een klein stukje van een belangrijk element in het ontwerp wordt weggesneden raden wij aan om belangrijke elementen in het ontwerp niet dichter dan 5 mm tegen de rand te plaatsen.


  2. Gebruik CMYK als kleurmodus.

  Klik hier om te zien hoe je CMYK-kleuren instelt via de meest gangbare designprogramma's.


  3. Lever bij voorkeur een vectorbestand aan of zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie. 

  Voor de best mogelijke kwaliteit lever je een vectorbestand aan. Deze hebben geen kwaliteitsverlies wanneer je ze uitvergroot. Heb je geen beschikking over een vectorbestand? Zorg dan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de afbeelding. Wanneer je ontwerp 1:1 is met het uiteindelijke printformaat, bekijk deze dan op 100% voor een realistsche indicatie van de uiteindelijke printkwaliteit. 


  4. Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp.

  Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp, deze tekens zullen dan namelijk worden meegeprint.


  5. Bestel je een contourgesneden sticker? Zet dan een cutcontour in het ontwerp. 

  Is je sticker geen rechthoek of vierkant? Dan gaat het om een zogenaamde contourgesneden sticker. Hierbij is het noodzakelijk dat er een cutcontour in het ontwerp wordt gezet, oftewel een snijlijn. Een cutcontour aanbrengen is erg eenvoudig; klik hier om te lezen hoe je zelf een cutcontour maakt.

  Kom je er niet uit? Laat ons een cutcontour in het ontwerp zetten voor slechts 9,95 EUR excl. btw. Neem hiervoor contact met ons op per mail of livechat.

   


  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)