• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Bespaar nu 38%

Vloerstickers indoor

Voordelig indoor vloerstickers met anti-slip bestellen.

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 12,99 EUR
Al vanaf  14,99 EUR  per m2

Goed om te weten:

PRODUCTBESCHRIJVING
Goedkoop je vloerstickers bestellen voor bijvoorbeeld binnen in je winkel. Een super opvallende manier om jouw reclameboodschap over te brengen of voor meer praktische redenen, zoals het uitstippelen van een route. Het materiaal is een wit gekalanderd vinyl speciaal ontwikkeld voor het vervaardigen van zogenaamde floor graphics. Door de grijze belijming heeft het een grote opaciteit waardoor de ondergrond niet door de folie heen zichtbaar is. Het laminaat is voorzien van een gestructureerd 'antislip' oppervlak. Onze vloerstickers hebben een zeer hoge duurzaamheid.

Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder
Zijn zowel de lengte als de breedte groter dan 135 cm? Dan leveren we de sticker in meerdere delen. Wanneer slechts één zijde groter is dan 135 cm blijft de sticker wel één geheel.

Maak je keuze

 • Kies de gewenste levensduur. De aangegeven levensduur is de minimale levensduur bij normaal gebruik.
Kies het gewenste aantal
 • Kies het gewenste aantal. Gratis verzending vanaf 85,00 EUR excl. btw.
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij doen een GRATIS bestandscontrole maar de klant blijft eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Upload bij voorkeur een vectorbestand.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Vloerstickers indoor

  PRODUCTBESCHRIJVING


  Goedkoop indoor vloerstickers (binnengebruik) bestellen

  Bij ons bestel je de allerbeste indoor vloerstickers. Goedkoop vloerstickers voor binnen bestellen voor bijvoorbeeld je winkel of bedrijfsingang, een super opvallende manier om jouw reclameboodschap over te brengen. Ook voor meer praktische redenen, zoals het uitstippelen van een route of het waarschuwen voor een opstapje, zijn onze binnenvloerstickers de ideale oplossing. Met een zeer hoge duurzaamheid en een anti-slip en anti-kras laag gaan ze ontzettend lang mee, blijft je print mooi en zijn ze goed bestand tegen slijtage van mensen die er continu overheen lopen. 

  Materiaal van de indoor vloerstickers

  Het materiaal van de indoor vloersticker is een wit gekalyneerd vinyl speciaal ontwikkeld voor het vervaardigen van zogenaamde 'floor graphics.' Deze indoor vloersticker gaat over het algemeen 3 tot 6 maanden mee, maar afhankelijk van hoe intensief de binnenvloersticker 'gebruikt' wordt kan dit tot 1 jaar zijn.  Door de grijze belijming heeft het een grote opaciteit waardoor de ondergrond niet door de folie heen zichtbaar is en je print of reclameboodschap volledig tot zijn recht komt. 

  Vloerstickers voor binnengebruik met beschermlaag 

  Het beschermlaminaat op de vloersticker is voorzien van een gestructureerd 'antislip' oppervlak. Onze vloerstickers hebben daardoor een zeer hoge duurzaamheid. Deze specifieke vloersticker raden wij aan voor binnengebruik. Indien je opzoek bent naar vloerstickers voor buiten bekijk dan onze outdoor vloerstickers.

  Al onze stickers worden geleverd met handige plakinstructies zodat het bevestigen van de sticker(s) altijd een fantastisch resultaat oplevert.


  Productspecificaties vinyl reclamestickers


  Materiaal Wit gekalyneerd vinyl
  Dikte 70μm
  Toepassing Vlakke of licht bollende ondergrond
  Lijmsoort Solvent acryl basis (permanent)
  Levensduur Tot circa 6 maanden, afhankelijk van gebruik
  Binnen- of buitengebruik Binnengebruik
  Brandvertraging B1-brandcertificering
  Kleur plakfolie Wit
  Bedrukking Full color

  Werktekening Stickers (NR1PRINT_werktekening_stickers.pdf, 49 Kb) [Download]

  Aanmaken Cutcontour (NR1PRINT_cutcontour_aanmaken_stickers.pdf, 252 Kb) [Download]

  AANLEVERSPECIFICATIES


  1. Houd een veiligheidsmarge van 5 mm aan binnen het ontwerp.

  Om zeker te zijn dat niet een klein stukje van een belangrijk element in het ontwerp wordt weggesneden raden wij aan om belangrijke elementen in het ontwerp niet dichter dan 5 mm tegen de rand te plaatsen.


  2. Gebruik CMYK als kleurmodus.

  Klik hier om te zien hoe je CMYK-kleuren instelt via de meest gangbare designprogramma's.


  3. Lever bij voorkeur een vectorbestand aan of zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie. 

  Voor de best mogelijke kwaliteit lever je een vectorbestand aan. Deze hebben geen kwaliteitsverlies wanneer je ze uitvergroot. Heb je geen beschikking over een vectorbestand? Zorg dan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de afbeelding. Wanneer je ontwerp 1:1 is met het uiteindelijke printformaat, bekijk deze dan op 100% voor een realistsche indicatie van de uiteindelijke printkwaliteit. 


  4. Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp.

  Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp, deze tekens zullen dan namelijk worden meegeprint.


  5. Bestel je een contourgesneden sticker? Zet dan een cutcontour in het ontwerp. 

  Is je sticker geen rechthoek of vierkant? Dan gaat het om een zogenaamde contourgesneden sticker. Hierbij is het noodzakelijk dat er een cutcontour in het ontwerp wordt gezet, oftewel een snijlijn. Een cutcontour aanbrengen is erg eenvoudig; klik hier om te lezen hoe je zelf een cutcontour maakt.

  Kom je er niet uit? Laat ons een cutcontour in het ontwerp zetten voor slechts 9,95 EUR excl. btw. Neem hiervoor contact met ons op per mail of livechat.

   


  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)