• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004

Stoffen Applicatiehandschoenen

Sample aanvragen van dit product
Al vanaf  6,99 EUR

Goed om te weten:

 • Voor het professioneel aanbrengen van folies
 • Voor een schone, stofvrije ondergrond
 • Functioneert als rakel bij oneffenheden

 

PRODUCTBESCHRIJVINGOnze stoffen applicatiehandschoenen zijn voor het bevestigen en monteren van stickers en folies. Deze applicatiehandschoenen zijn steriel en zorgen dus voor een schone en stofvrije ondergrond zodat je bij het monteren van folies altijd het beste resultaat bereikt. Daarnaast functioneert de applicatiehandschoen ook als rakel voor het aanwrijven van eventuele oneffenheden in folies.

 

Meer informatie
Kies het gewenste aantal
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Stoffen Applicatiehandschoenen

  PRODUCTBESCHRIJVING

  Stoffen Applicatiehandschoenen bestellen
  Onze stoffen applicatiehandschoenen zijn voor het bevestigen en monteren van stickers en folies. Deze applicatiehandschoenen zijn steriel en zorgen dus voor een schone en stofvrije ondergrond zodat je bij het monteren van folies altijd het beste resultaat bereikt. Daarnaast functioneert de applicatiehandschoen ook als rakel voor het aanwrijven van eventuele oneffenheden in folies.

  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)