• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Wij staan gewoon voor u klaar! We hebben de nodige (strenge) voorzorgsmaatregelen genomen en zijn daardoor gewoon actief.
Bespaar nu 22%

Applicatievloeistof

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 17,95 EUR
Al vanaf  13,99 EUR

Goed om te weten:

 • Voor het monteren van folies en stickers
 • Handig en snel bubbelvrij monteren
 • Folie binnen 3 minuten föhnbaar

 

PRODUCTBESCHRIJVING
Onze hoogwaardige sticker en folie applicatievloeistof bevestig je stickers, films, en folies bubbelvrij en in een handomdraai. Bovendien blijft de folie na het bevestigen met de applicatievloeistof herpositioneerbaar en verschuifbaar. Het grote voordeel van onze applicatievloeistof ten opzichte van het gebruiken van water en zeep is dat het niet alleen sneller werkt maar ook de lijmlaag van de folies niet beïnvloedt. Na het monteren kun je al binnen 3 minuten beginnen met föhnen. 
Dit alles maakt onze folie applicatievloeistof tot een onmisbare tool voor iedere signmaker!

Meer informatie
Kies het gewenste aantal
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Applicatievloeistof

  PRODUCTBESCHRIJVING


  Sticker en folie applicatievloeistof bestellen

  Onze hoogwaardige sticker en folie applicatievloeistof bevestig je stickers, films, en folies bubbelvrij en in een handomdraai. Bovendien blijft de folie na het bevestigen met de applicatievloeistof herpositioneerbaar en verschuifbaar. Het grote voordeel van onze applicatievloeistof ten opzichte van het gebruiken van water en zeep is dat het niet alleen sneller werkt maar ook de lijmlaag van de folies niet beïnvloedt. Na het monteren kun je al binnen 3 minuten beginnen met föhnen. Dit alles maakt onze folie applicatievloeistof tot een onmisbare tool voor iedere signmaker!


   Productspecificaties Applicatievloeistof


  inhoud 1 Liter
  Soort Vloeitstof
  Toepassing Aanbrengen stickers


  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)