• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Bespaar nu 45%

Zandstraal-effect raamstickers

Bestel voordelig zandstraalstickers met korrelige melkglas structuur.

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 24,50 EUR
Al vanaf  21,45 EUR  per m2

 Goed om te weten:

 • Matte structuur / melkglas uitstraling
 • Geschikt voor binnentoepassingen
 • Kortstondig buitengebruik mogelijk

PRODUCTBESCHRIJVING
Bij ons heb je altijd raamstickers van de allerhoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. De zandstraal-effect stickers hebben een matte effect door een subtiele zandkorrelige structuur van de sticker. Upload je ontwerp, of laat dit door ons doen, en wij zorgen dat de sticker naar precies jouw wensen wordt geproduceerd. 
Wij garanderen topkwaliteit op ons gehele assortiment tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo ook bij onze zandstraal-effect raamstickers. Deze stickers worden gemaakt van een flexibele decoratiefolie voor glas met een matte uitstraling. Deze folie is geschikt voor de meeste binnentoepassingen, en kortstondig buitengebruik waar een silver crystal effect als achtergrond voor de geprinte output is gewenst. Het metallic effect in deze folie geeft een bijzondere uitstraling.

Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder
Zijn zowel de lengte als de breedte groter dan 135 cm? Dan leveren we de sticker in meerdere delen. Wanneer slechts één zijde groter is dan 135 cm blijft de sticker wel één geheel.

Vul eerst bovenstaande keuze in

Wordt de vorm geen vierkant of rechthoek? Kies dan voor 'contourgesneden/vrije vorm'. | Voeg een 'cutcontour' toe aan je ontwerp indien je kiest voor contourgesneden vorm.

Vul eerst bovenstaande keuze in

Voorzie de stickers van een extra, transparante, UV-, water- en kraswerende beschermlaag met glans- of mateffect.
Kies het gewenste aantal
 • Kies het gewenste aantal. Gratis verzending vanaf 85,00 EUR excl. btw.
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij doen een GRATIS bestandscontrole maar de klant blijft eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Upload bij voorkeur een vectorbestand.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Zandstraal-effect raamstickers

  PRODUCTBESCHRIJVING


  Goedkoop zandstraalfolie voor het raam bedrukken en bestellen

  Onze zandstraalfolies zijn van de allerhoogste kwaliteit maar dan wel voor de laagste prijs. De zandstraal-effect stickers hebben een matte effect door de subtiele zandkorrelige structuur van de sticker waardoor er niet meer door het raam heen gekeken kan worden terwijl er wel gewoon daglicht door naar binnenkomt. Deze raamsticker zou dan ook kunnen worden omschreven als een matteglassticker, anti-inkijkfolie of melkglasfolie. 

  Materiaal van de anti-inkijkfolie 

  Deze stickers worden gemaakt van een flexibele decoratiefolie voor glas met een matte zandkorellige uitstraling. Deze raamfolie is geschikt voor de meeste langdurige binnentoepassingen, en kortstondig buitengebruik. Het metallic effect in deze raamfolie geeft een bijzondere uitstraling.

  Wij kunnen indien gewenst full color printen op deze melkglasfolie of contouren snijden in de raam, in de vorm van bijvoorbeeld letters, vormen, logo's enzovoort. 

  Al onze stickers worden geleverd met handige plakinstructies zodat het bevestigen van de sticker(s) altijd een fantastisch resultaat oplevert.


  Productspecificaties vinyl reclamestickers


  Materiaal Matte PVC polymeer met zandstraal-effect
  Dikte 80μm
  Toepassing Vlakke ondergrond (voornamelijk glas)
  Lijmsoort Permanent
  Levensduur Minimaal 7 jaar
  Binnen- of buitengebruik Langdurig binnengebruik, kortstondig buitengebruik
  Brandvertraging Zelfdovend op glas en staal
  Kleur plakfolie Zilverkleurig
  Bedrukking Full color of contour letters uitsnijden

  Werktekening Stickers (NR1PRINT_werktekening_stickers.pdf, 49 Kb) [Download]

  Aanmaken Cutcontour (NR1PRINT_cutcontour_aanmaken_stickers.pdf, 252 Kb) [Download]

  AANLEVERSPECIFICATIES


  1. Houd een veiligheidsmarge van 5 mm aan binnen het ontwerp.

  Om zeker te zijn dat niet een klein stukje van een belangrijk element in het ontwerp wordt weggesneden raden wij aan om belangrijke elementen in het ontwerp niet dichter dan 5 mm tegen de rand te plaatsen.


  2. Gebruik CMYK als kleurmodus.

  Klik hier om te zien hoe je CMYK-kleuren instelt via de meest gangbare designprogramma's.


  3. Lever bij voorkeur een vectorbestand aan of zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie. 

  Voor de best mogelijke kwaliteit lever je een vectorbestand aan. Deze hebben geen kwaliteitsverlies wanneer je ze uitvergroot. Heb je geen beschikking over een vectorbestand? Zorg dan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de afbeelding. Wanneer je ontwerp 1:1 is met het uiteindelijke printformaat, bekijk deze dan op 100% voor een realistsche indicatie van de uiteindelijke printkwaliteit. 


  4. Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp.

  Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp, deze tekens zullen dan namelijk worden meegeprint.


  5. Bestel je een contourgesneden sticker? Zet dan een cutcontour in het ontwerp. 

  Is je sticker geen rechthoek of vierkant? Dan gaat het om een zogenaamde contourgesneden sticker. Hierbij is het noodzakelijk dat er een cutcontour in het ontwerp wordt gezet, oftewel een snijlijn. Een cutcontour aanbrengen is erg eenvoudig; klik hier om te lezen hoe je zelf een cutcontour maakt.

  Kom je er niet uit? Laat ons een cutcontour in het ontwerp zetten voor slechts 9,95 EUR excl. btw. Neem hiervoor contact met ons op per mail of livechat.

   


  VEELGESTELDE VRAGEN 


  Kan ik de zandstraalfolie met kleurprint bedrukken?

  Ja, het is mogelijk om de zandstraalfolie met een full color print bedrukken. In plaats van printen wordt ook vaak gekozen om een vorm, bijvoorbeeld een bedrijfslogo, uit te snijden in de folie. Een voorbeeld hiervan is te zien op de tweede productafbeelding.


  Kan ik door de zandstraalfolie heen kijken?

  Nee, het is niet mogelijk om door de folie heen te kijken. De zandstraalfolie bevat een korrelige matte structuur waardoor het niet meer mogelijk is om door een raam heen te kijken waar deze folie op is aangebracht. Een groot voordeel van deze folie is dat het wel lichtdoorlatend is waardoor het aanbrengen van deze folie op een raam niet ten koste gaat van de lichtinval.


  Welke productietechniek wordt gebruikt voor deze sticker?

  Onze zandstraalfolies worden geprint door middel van digitaaldruk in full color. Echter komt het vaak voor dat deze foliesoort onbedrukt wordt besteld, bijvoorbeeld om op ramen aan te brengen waar privacy gewenst is.  Klik hier om naar ons help center met veelgestelde vragen te gaan.

   


   

  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)