• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Bespaar nu 50%

Statisch hechtende stickers

Herbruikbare stickers met statisch effect zonder lijm.

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 19,95 EUR
Al vanaf  14,95 EUR  per m2

 Goed om te weten:

 • Makkelijk verwijder- en verwisselbaar
 • Meermalig te gebruiken
 • Geen last van lijmresten
PRODUCTBESCHRIJVING
Speciaal voor tijdelijke acties, evenementen of wisselende themas zijn statisch hechtende raamstickers ideaal. Je kunt eenvoudig wisselen van uiting, zonder tijd te spenderen aan het verwijderen zelfklevende stickers. Bovendien zijn je statische raamstickers meermalig te gebruiken wanneer je deze na gebruik terug plakt op hun originele draagkarton. Ondanks dat we ze aanbevelen voor kortstondig gebruik blijven de stickers zonder problemen vele maanden plakken. Wij bedrukken de statisch hechtende stickers haarscherp voor je in full color met iedere gewenste print.
Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder
Zijn zowel de lengte als de breedte groter dan 135 cm? Dan leveren we de sticker in meerdere delen. Wanneer slechts één zijde groter is dan 135 cm blijft de sticker wel één geheel.

Vul eerst bovenstaande keuze in

Wordt de vorm geen vierkant of rechthoek? Kies dan voor 'contourgesneden/vrije vorm'. | Voeg een 'cutcontour' toe aan je ontwerp indien je kiest voor contourgesneden vorm.

Maak je keuze

 • Iedere foliesoort is standaard inclusief full color bedrukking. | Bij transparante folie zónder witte inktlaag schijnt ook de opdruk enigszins door.

Vul eerst bovenstaande keuze in

Kies het gewenste aantal
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij doen een GRATIS bestandscontrole maar de klant blijft eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Upload bij voorkeur een vectorbestand.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Statisch hechtende stickers

  PRODUCTBESCHRIJVING


  Goedkoop statische raamstickers bestellen

  Speciaal voor tijdelijke acties, evenementen of wisselende themas zijn statisch hechtende raamstickers van ideaal. Je kunt eenvoudig wisselen van uiting, zonder tijd te spenderen aan het verwijderen zelfklevende stickers. Bovendien zijn je statische raamstickers meermalig te gebruiken wanneer je deze na gebruik terug plakt op hun originele draagkarton. Ondanks dat we ze aanbevelen voor kortstondig gebruik blijft de statische raamfolie zonder problemen vele maanden plakken. Wij bedrukken de statisch hechtende stickers haarscherp voor je in full color met iedere gewenste print.

  Materiaal van de statisch hechtende raamfolie

  De statische raamstickers worden gemaakt van en hoogwaardige homopolymere PVC plakfolie. Het bevat monomere weekmakers en cadmiumvrije stabilitoren geschikt voor oppervlakken waar een lijmlaag ongewenst is. Hierdoor is de statisch hechtende raamfolie geschikt voor een groot aantal binnentoepassingen en ideaal voor raamgraphics die regelmatig moeten worden gerepositioneerd. De statische raamfolie kan worden geplakt op bijna alles met een gladde ondergrond zoals glas, ramen, autoruiten, spiegels en dergelijken.

  Deze statisch raamfolie wordt gemaakt zonder gebruik van phthalaten, overeenkomstig met EU richtlijn 2005/84/CE. Hierdoor is het één van de milieuvriendelijkste statisch hechtende plakfolies op de markt.

  Al onze stickers worden geleverd met handige plakinstructies zodat het bevestigen van de sticker(s) altijd een fantastisch resultaat oplevert.


  Productspecificaties statische stickers


  Materiaal Homopolymere PVC
  Dikte 180μm
  Toepassing Vlakke/gladde structuurloze ondergrond
  Lijmsoort Geen /  kleeft statisch
  Levensduur Minimaal 6 maanden
  Binnen- of buitengebruik Binnengebruik
  Kleur plakfolie Wit
  Bedrukking Full color

  Werktekening Stickers (NR1PRINT_werktekening_stickers.pdf, 49 Kb) [Download]

  Aanmaken Cutcontour (NR1PRINT_cutcontour_aanmaken_stickers.pdf, 252 Kb) [Download]

  AANLEVERSPECIFICATIES


  1. Houd een veiligheidsmarge van 5 mm aan binnen het ontwerp.

  Om zeker te zijn dat niet een klein stukje van een belangrijk element in het ontwerp wordt weggesneden raden wij aan om belangrijke elementen in het ontwerp niet dichter dan 5 mm tegen de rand te plaatsen.


  2. Gebruik CMYK als kleurmodus.

  Klik hier om te zien hoe je CMYK-kleuren instelt via de meest gangbare designprogramma's.


  3. Lever bij voorkeur een vectorbestand aan of zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie. 

  Voor de best mogelijke kwaliteit lever je een vectorbestand aan. Deze hebben geen kwaliteitsverlies wanneer je ze uitvergroot. Heb je geen beschikking over een vectorbestand? Zorg dan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de afbeelding. Wanneer je ontwerp 1:1 is met het uiteindelijke printformaat, bekijk deze dan op 100% voor een realistsche indicatie van de uiteindelijke printkwaliteit. 


  4. Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp.

  Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp, deze tekens zullen dan namelijk worden meegeprint.


  5. Bestel je een contourgesneden sticker? Zet dan een cutcontour in het ontwerp. 

  Is je sticker geen rechthoek of vierkant? Dan gaat het om een zogenaamde contourgesneden sticker. Hierbij is het noodzakelijk dat er een cutcontour in het ontwerp wordt gezet, oftewel een snijlijn. Een cutcontour aanbrengen is erg eenvoudig; klik hier om te lezen hoe je zelf een cutcontour maakt.

  Kom je er niet uit? Laat ons een cutcontour in het ontwerp zetten voor slechts 9,95 EUR excl. btw. Neem hiervoor contact met ons op per mail of livechat.

   


  VEELGESTELDE VRAGEN 


  Hebben deze stickers een lijmlaag?

  Nee, onze statische stickers bevatten geen lijmlaag waardoor bij het verwijderen dus ook geen lijmresten achterblijven. Deze stickersoort blijft plakken op ramen en spiegels door middel van statische hechting. Hierdoor zijn ze ook zonder enige moeite weer te verwijderen.


  Zijn deze statische stickers herbruikbaar?

  Het is inderdaad mogelijk de stickers te herbruiken. Door de statische hecting zijn ze makkelijk los te halen en opnieuw aan te brengen of te herpositioneren op een andere plek. Ook is het mogelijk de statische folie zorgvuldig terug te plaatsen op het originele rugpapier en ze later opnieuw te gebruiken, echter kunnen wij hier geen garantie op geven. 


  Welke productietechniek wordt gebruikt voor deze sticker?

  Onze statisch hechtende stickers worden geprint door middel van digitaaldruk in full color.  Klik hier om naar ons help center met veelgestelde vragen te gaan.

     Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)