• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Bespaar nu 56%

Geperforeerde raamstickers (One way vision)

Gaatjesfolie met doorkijk alleen van binnen naar buiten.

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 22,95 EUR
Al vanaf  18,99 EUR  per m2

 Goed om te weten:

 • One Way Vision: kijk van binnen naar buiten!
 • 40% transparantie
 • Verwijderbare lijmlaag

PRODUCTBESCHRIJVING
Geperforeerde raamstickers, ook wel one way vision folie of gaatjesfolie genoemd, zijn perfect voor wanneer je jouw ramen wilt beplakken met een reclameboodschap maar toch fijn naar buiten wilt kunnen blijven kijken. Kortom, van buitenaf zie je de print, van binnenuit kun je gewoon door het raam naar buiten kijken. Vanaf een afstandje zal niet tot nauwelijks te zien zijn dat er een sticker op het raam zit. Wij bieden deze oplossing in de vorm van kwalitatief hoogstaande raamstickers tegen een zeer voordelige prijs en razendsnelle levering.

 

Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder
Zijn zowel de lengte als de breedte groter dan 135 cm? Dan leveren we de sticker in meerdere delen. Wanneer slechts één zijde groter is dan 135 cm blijft de sticker wel één geheel.
Kies het gewenste aantal
 • Kies het gewenste aantal. Gratis verzending vanaf 85,00 EUR excl. btw.
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij doen een GRATIS bestandscontrole maar de klant blijft eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Upload bij voorkeur een vectorbestand.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Geperforeerde raamstickers (One way vision)

  PRODUCTBESCHRIJVING


  Goedkoop geperforeerde one way vision raamstickers bestellen

  Geperforeerde raamstickers, ook wel one way vision folie of gaatjesfolie genoemd, zijn perfect voor wanneer je jouw ramen wilt beplakken met een reclameboodschap maar toch fijn naar buiten wilt kunnen blijven kijken. Kortom, van buitenaf zie je de print, van binnenuit kun je gewoon door het raam naar buiten kijken. Vanaf al een zeer kleine afstand zal niet tot nauwelijks te zien zijn dat er een sticker op het raam zit. Wij bieden deze oplossing in de vorm van kwalitatief hoogstaande raamstickers tegen een zeer voordelige prijs en razendsnelle levering, indien nodig binnen 48-uur.

  Specificaties van de geperforeerde raamstickers/one way vision folie

  Onze geperforeerde raamstickers zijn gemaakt van een geperforeerde, witte, flexibele folie met een zwarte achterzijde, een verwijderbare lijmlaag en een dubbelzijdige poly-coated layflat release liner. De gebruikte one way vision folie is voorzien van 60% printbaar oppervlak met gaatjes van 1,5 mm. De one way vision folie is bedoeld voor montage aan de buitenzijde van het glasoppervlak. Het is niet mogelijk one way vision folie contour te snijden, dit komt door de minuscule gaatjes die de folie bevat.

  One way vision plakfolie bedrukken

  Onze one way vision raamstickers zijn volledig te bedrukken met iedere gewenste print of reclameuiting. Deze opdruk zal enkel aan de buitenzijde van het raam te zien zijn en zal er voor voorbijgangers uitzien als een iedere andere 'normale' raamsticker. Vanuit de binnenzijde van het raam zal de print niet te zien zijn en kan men gewoon naar buiten kijken zonder dat het zal opvallen dat er een sticker op het raam zit! 

  Let op: niet geschikt voor nat monteren. Voor buitengebruik en autoraambelettering is het zeer aan te raden om een mat of glans laminaat toe te voegen voor extra bescherming.

  Al onze stickers worden geleverd met handige plakinstructies zodat ook het bevestigen van de sticker(s) altijd een fantastisch resultaat oplevert.


  Productspecificaties vinyl reclamestickers


  Materiaal Wit glans geperforeerd polymeer vinyl
  Dikte 140μm
  Toepassing Vlakke ondergrond
  Lijmsoort Solvent polyacrylaat (permanent)
  Levensduur Circa 3 jaar
  Binnen- of buitengebruik Buitengebruik
  Kleur plakfolie Wit
  Bedrukking Full color

  Werktekening Stickers (NR1PRINT_werktekening_stickers.pdf, 49 Kb) [Download]

  AANLEVERSPECIFICATIES


  1. Houd een veiligheidsmarge van 5 mm aan binnen het ontwerp.

  Om zeker te zijn dat niet een klein stukje van een belangrijk element in het ontwerp wordt weggesneden raden wij aan om belangrijke elementen in het ontwerp niet dichter dan 5 mm tegen de rand te plaatsen.


  2. Gebruik CMYK als kleurmodus.

  Klik hier om te zien hoe je CMYK-kleuren instelt via de meest gangbare designprogramma's.


  3. Lever bij voorkeur een vectorbestand aan of zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie. 

  Voor de best mogelijke kwaliteit lever je een vectorbestand aan. Deze hebben geen kwaliteitsverlies wanneer je ze uitvergroot. Heb je geen beschikking over een vectorbestand? Zorg dan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de afbeelding. Wanneer je ontwerp 1:1 is met het uiteindelijke printformaat, bekijk deze dan op 100% voor een realistsche indicatie van de uiteindelijke printkwaliteit. 


  4. Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp.

  Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp, deze tekens zullen dan namelijk worden meegeprint.


  5. Bestel je een contourgesneden sticker? Zet dan een cutcontour in het ontwerp. 

  Is je sticker geen rechthoek of vierkant? Dan gaat het om een zogenaamde contourgesneden sticker. Hierbij is het noodzakelijk dat er een cutcontour in het ontwerp wordt gezet, oftewel een snijlijn. Een cutcontour aanbrengen is erg eenvoudig; klik hier om te lezen hoe je zelf een cutcontour maakt.

  Kom je er niet uit? Laat ons een cutcontour in het ontwerp zetten voor slechts 9,95 EUR excl. btw. Neem hiervoor contact met ons op per mail of livechat.

   


  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)