• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Bespaar nu 33%

Magneetplaat auto

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 35,00 EUR
Al vanaf  34,99 EUR  per m2

Goed om te weten:

 • Gemakkelijk te verwisselen
 • UV- en kraswerende laag
 • Levensduur minimaal 5 jaar

PRODUCTBESCHRIJVING
Speciaal voor op voertuigen of andere magnetisch toepasbare oppervlakten heeft NR1PRINT een hoogwaardige magnetische stickers oftwel magneetplaten. Speciaal voor situaties waarbij je jouw uiting wilt kunnen verwijderen, hergebruiken of gemakkelijk wilt kunnen herpositioneren zijn magneetstickers de ideale oplossing. Net als bij iedere andere zelfklevende sticker kun je deze schoongesneden krijgen met full colour print en laminering voor extra duurzaamheid. Upload je ontwerp en wij zorgen voor de rest! Je kunt kiezen uit een mat of glans laminaat over de magneetsticker. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, ook krijgt de magneetplaat hiermee een UV- en kraswerende laag en vergroot dit de levensduur.Wij gaan bij NR1PRINT altijd voor haarscherpe prijzen en haarscherpe prints. Goedkoop magneetstickers bestellen betekend bij ons dus niet dat je ook inlevert op de kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons op nr. 1 en daarom garanderen wij altijd magneetplaten van topkwaliteit. 

Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder

Vul eerst bovenstaande keuze in

Voorzie de stickers van een extra, transparante, UV-, water- en kraswerende beschermlaag met glans- of mateffect.
Kies het gewenste aantal
 • Kies het gewenste aantal. Gratis verzending vanaf 85,00 EUR excl. btw.
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij doen een GRATIS bestandscontrole maar de klant blijft eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Upload bij voorkeur een vectorbestand.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Magneetplaat auto

  PRODUCTBESCHRIJVING

  Goedkoop automagneet / magneetstickers bestellen

  Speciaal voor op voertuigen of andere magnetisch toepasbare oppervlakten heeft NR1PRINT een hoogwaardige magnetische stickers oftwel magneetplaten. Gemaakt voor situaties waarbij je jouw uiting wilt kunnen verwijderen, hergebruiken of gemakkelijk wilt kunnen herpositioneren zijn magneetstickers de ideale oplossing. Net als bij iedere andere zelfklevende sticker kun je deze schoongesneden krijgen met full colour print en laminering voor extra duurzaamheid. Upload je ontwerp en wij zorgen voor de rest!

  Je kunt kiezen uit een mat of glans laminaat over de magneetsticker. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, ook krijgt de magneetplaat hiermee een UV- en kraswerende laag en vergroot dit de levensduur.

  Wij gaan bij NR1PRINT altijd voor haarscherpe prijzen en haarscherpe prints. Goedkoop magneetstickers bestellen betekend bij ons dus niet dat je ook inlevert op de kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons op nr. 1 en daarom garanderen wij altijd magneetplaten van topkwaliteit. 

  AANLEVERSPECIFICATIES


  1. Houd een veiligheidsmarge van 5 mm aan binnen het ontwerp.

  Om zeker te zijn dat niet een klein stukje van een belangrijk element in het ontwerp wordt weggesneden raden wij aan om belangrijke elementen in het ontwerp niet dichter dan 5 mm tegen de rand te plaatsen.


  2. Gebruik CMYK als kleurmodus.

  Klik hier om te zien hoe je CMYK-kleuren instelt via de meest gangbare designprogramma's.


  3. Lever bij voorkeur een vectorbestand aan of zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie. 

  Voor de best mogelijke kwaliteit lever je een vectorbestand aan. Deze hebben geen kwaliteitsverlies wanneer je ze uitvergroot. Heb je geen beschikking over een vectorbestand? Zorg dan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de afbeelding. Wanneer je ontwerp 1:1 is met het uiteindelijke printformaat, bekijk deze dan op 100% voor een realistsche indicatie van de uiteindelijke printkwaliteit. 


  4. Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp.

  Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp, deze tekens zullen dan namelijk worden meegeprint.


  5. Bestel je een contourgesneden sticker? Zet dan een cutcontour in het ontwerp. 

  Is je sticker geen rechthoek of vierkant? Dan gaat het om een zogenaamde contourgesneden sticker. Hierbij is het noodzakelijk dat er een cutcontour in het ontwerp wordt gezet, oftewel een snijlijn. Een cutcontour aanbrengen is erg eenvoudig; klik hier om te lezen hoe je zelf een cutcontour maakt.

  Kom je er niet uit? Laat ons een cutcontour in het ontwerp zetten voor slechts 9,95 EUR excl. btw. Neem hiervoor contact met ons op per mail of livechat.

   


  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)