• Spoed: 48-uurs levering
  • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
  • Gratis verzending v.a. 85,-
  • Experts in printing sinds 2004
Wij staan gewoon voor u klaar! We hebben de nodige (strenge) voorzorgsmaatregelen genomen en zijn daardoor gewoon actief.

Magneetplaten drukken & bestellen

35,00 EUR Al vanaf  34,99 EUR  per m2

PRODUCTBESCHRIJVING
Speciaal voor op voertuigen of andere magnetisch toepasbare oppervlakten heeft NR1PRINT een hoogwaardige magnetische stickers oftwel magneetplaten. Speciaal voor situaties waarbij je jouw uiting wilt kunnen verwijderen, hergebruiken of gemakkelijk wilt kunnen herpositioneren zijn magneetstickers de ideale oplossing. Net als bij iedere andere zelfklevende sticker kun je deze schoongesneden krijgen met full colour print en laminering voor extra duurzaamheid. Upload je ontwerp en wij zorgen voor de rest! Je kunt kiezen uit een mat of glans laminaat over de magneetsticker. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, ook krijgt de magneetplaat hiermee een UV- en kraswerende laag en vergroot dit de levensduur.Wij gaan bij NR1PRINT altijd voor haarscherpe prijzen en haarscherpe prints. Goedkoop magneetstickers bestellen betekend bij ons dus niet dat je ook inlevert op de kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons op nr. 1 en daarom garanderen wij altijd magneetplaten van topkwaliteit. 


Al vanaf  34,99 EUR  per m2

PRODUCTBESCHRIJVING
Bestel hier lekker snel online je magneetplaat voor je auto, bestelbus, boot of andere magnetische toepassing! Met meer dan 20 jaar ervaring in de autoreclame industrie bieden wij met gepaste trots onze magneetplaten. Ideaal voor situaties waarbij je jouw uiting bijvoorbeeld wilt kunnen verwijderen, hergebruiken of gemakkelijk wilt kunnen herpositioneren zijn magneetstickers de ideale oplossing. Net als bij iedere andere zelfklevende sticker kun je deze schoongesneden krijgen met full colour print en laminering voor extra duurzaamheid. Kies zelf uit een mat of glans laminaat over de magneetsticker. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, ook krijgt de magneetsticker hiermee een UV- en kraswerende laag en vergroot dit de levensduur. Wij gaan bij NR1PRINT altijd voor haarscherpe prijzen en haarscherpe prints. Goedkoop (auto)magneetstickers bestellen betekent bij ons dus niet dat je ook inlevert op de kwaliteit. Klanttevredenheid staat hier bij ons op nr. 1 en daarom garanderen wij altijd magneetplaten van absolute topkw

Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)