• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Bespaar nu 42%

Lichtbakstickers

Voordelig sublieme lichtdoorlatende stickers bestellen.

Sample aanvragen van dit product
Adviesprijs: 12,95 EUR
Al vanaf  11,45 EUR  per m2

Goed om te weten:

 • Gegarandeerd 5 jaar levensduur zonder kwaliteitsverlies
 • Voor binnen- en buitengebruik
 • Uitmuntende lichtdistributie- en doorlatendheid

PRODUCTBESCHRIJVING
Onze voordelige lichtbakstickers worden haarscherp geprint, zijn voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn leverbaar tegen een fantastische prijs. Door gebruik te maken van lichtbakstickers is het niet meer nodig de gehele lichtbak te vervangen wat resulteert in een enorme kostenbesparing op vervanging en onderhoud. Dit is de perfecte sticker voor iedere lichtbak.

Specificaties van de lichtbakstickers
De folie die door ons wordt gebruikt is een wit, mat polymeer gewalst translucent. De lichtbaksticker is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De sticker is erg duurzaam en moet minimaal 5 jaar meegaan zonder enige kwaliteitsverlies. Daarnaast is het materiaal B1-brandvertragend gecertificeerd voor ultieme veiligheid. Kortom, een lichtbaksticker van absolute topkwaliteit.

Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder
Zijn zowel de lengte als de breedte groter dan 135 cm? Dan leveren we de sticker in meerdere delen. Wanneer slechts één zijde groter is dan 135 cm blijft de sticker wel één geheel.

Vul eerst bovenstaande keuze in

Wordt de vorm geen vierkant of rechthoek? Kies dan voor 'contourgesneden/vrije vorm'. | Voeg een 'cutcontour' toe aan je ontwerp indien je kiest voor contourgesneden vorm.

Vul eerst bovenstaande keuze in

Voorzie de stickers van een extra, transparante, UV-, water- en kraswerende beschermlaag met glans- of mateffect.
Kies het gewenste aantal
 • Kies het gewenste aantal. Gratis verzending vanaf 85,00 EUR excl. btw.
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Wij doen een GRATIS bestandscontrole maar de klant blijft eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Upload bij voorkeur een vectorbestand.
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Lichtbakstickers

  PRODUCTBESCHRIJVING


  Lichtbakstickers bestellen en bedrukken

  Onze super voordelige lichtbakstickers worden haarscherp geprint, zijn voor zowel binnen- als buitengebruik, hebben een ideale lichtdoorlatendheid en zijn leverbaar tegen een fantastische prijs. Door gebruik te maken van lichtbakstickers is het niet meer nodig de gehele lichtbak te vervangen, wat resulteert in een enorme kostenbesparing op vervanging en onderhoud. Dit is de perfecte sticker voor iedere lichtbak.

  Materiaal van de lichtbakstickers

  De folie die door ons wordt gebruikt is een wit, mat polymeer gewalst translucent. De lichtbaksticker is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De lichtbakfolie is erg duurzaam en moet minimaal 5 jaar meegaan zonder enige kwaliteitsverlies. Daarnaast is het materiaal B1-brandvertragend gecertificeerd voor ultieme veiligheid. Kortom, lichtbakstickers van absolute topkwaliteit.

  Al onze stickers worden geleverd met handige plakinstructies zodat het bevestigen van de sticker(s) altijd een fantastisch resultaat oplevert.


  Productspecificaties lichtbaksticker


  Materiaal Translucent wit mat vinyl
  Dikte 80μm
  Lijmsoort Solvent acryl basis (permanent)
  Levensduur Minimaal 5 jaar zonder kwaliteitsverlies
  Binnen- of buitengebruik Binnen en buiten
  Brandvertraging B1-brandcertificering
  Kleur plakfolie Wit
  Bedrukking Full color

  Werktekening Lichtbaksticker (NR1PRINT_werktekening_stickers.pdf, 49 Kb) [Download]

  Aanmaken Cutcontour (NR1PRINT_cutcontour_aanmaken_stickers.pdf, 252 Kb) [Download]

  AANLEVERSPECIFICATIES


  1. Houd een veiligheidsmarge van 5 mm aan binnen het ontwerp.

  Om zeker te zijn dat niet een klein stukje van een belangrijk element in het ontwerp wordt weggesneden raden wij aan om belangrijke elementen in het ontwerp niet dichter dan 5 mm tegen de rand te plaatsen.


  2. Gebruik CMYK als kleurmodus.

  Klik hier om te zien hoe je CMYK-kleuren instelt via de meest gangbare designprogramma's.


  3. Lever bij voorkeur een vectorbestand aan of zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie. 

  Voor de best mogelijke kwaliteit lever je een vectorbestand aan. Deze hebben geen kwaliteitsverlies wanneer je ze uitvergroot. Heb je geen beschikking over een vectorbestand? Zorg dan voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de afbeelding. Wanneer je ontwerp 1:1 is met het uiteindelijke printformaat, bekijk deze dan op 100% voor een realistsche indicatie van de uiteindelijke printkwaliteit. 


  4. Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp.

  Zet geen snij- of druktekens in het ontwerp, deze tekens zullen dan namelijk worden meegeprint.


  5. Bestel je een contourgesneden sticker? Zet dan een cutcontour in het ontwerp. 

  Is je sticker geen rechthoek of vierkant? Dan gaat het om een zogenaamde contourgesneden sticker. Hierbij is het noodzakelijk dat er een cutcontour in het ontwerp wordt gezet, oftewel een snijlijn. Een cutcontour aanbrengen is erg eenvoudig; klik hier om te lezen hoe je zelf een cutcontour maakt.

  Kom je er niet uit? Laat ons een cutcontour in het ontwerp zetten voor slechts 9,95 EUR excl. btw. Neem hiervoor contact met ons op per mail of livechat.

   


  VEELGESTELDE VRAGEN 


  Is het mogelijk om deze lichtbaksticker met niet lichtdoorlatende delen te bestellen?

  Ja, het is mogelijk om bij ons lichtbakstickers te bestellen met zogenaamde blockout-folie. Dit maakt het mogelijk om gewenste gedeeltes van de lichtbaksticker niet lichtdoorlatend te maken. Zo kun je bijvoorbeeld zorgen dat alleen de letters op de stickers lichtdoorlatend zijn in combinatie met een achtergrond die het licht tegenhoudt. Lichtbakstickers met blockout-folie zijn alleen op aanvraag per e-mail te bestellen. Wij zorgen dat je binnen 4 uur een vrijblijvende offerte ontvangt. Lichtbakstickers met blockout-folie zijn wel een stuk duurder qua prijs.


  Is de lichtbaksticker te plakken op ronde bollende lichtbakken?

  Nee, helaas zijn de lichtbakstickers niet te gebruiken op rondvormige lichtbakken met een bolling. De sticker zal zich dan niet mooi om de bolling vormen. Wij raden daarom aan de stickers alleen op een vlakke ondergrond aan te brengen.


  Welke productietechniek wordt gebruikt voor deze sticker?

  Onze lichtbakstickers worden geprint door middel van digitaaldruk in full color.  Klik hier om naar ons help center met veelgestelde vragen te gaan.

   


  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)