• Spoed: 48-uurs levering
  • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
  • Gratis verzending v.a. 85,-
  • Experts in printing sinds 2004

Over ons


NR1PRINT.nl - Kampioen in online print- en drukwerk

NR1PRINT.nl is een professionele webshop en printbedrijf voor bedrijven, organisaties en particulieren om snel, gemakkelijk, betrouwbaar en tegen een zo laag mogelijke prijs print- en drukwerk te bestellen.


Ons doorgewinterde team van winnaars bestaat uit specialisten die al vele jaren werkzaam zijn in de wereld van reclame en drukwerk. De kennis die we in al deze jaren hebben opgebouwd is precies waar je bij ons de vruchten van plukt en wat ons zo goed maakt. Door onze ervaring weten wij een verstandig productiebeleid te voeren wat zich vertaald in lage prijzen. Bovendien is deze ervaring vertaald naar een garantie op kwaliteit van de bovenste plank zowel op het gebied van drukwerk als service naar onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons ontzettend hoog in het vaandel, namelijk op nummer één, en wij doen dan ook niets liever dan jou vertellen en adviseren over print- en drukwerk en je trots te maken op de door jouw bestelde producten in de huisstijl van jouw bedrijf or organisatie. 


Wij hebben onze webwinkel zo proberen in te richten dat het voor onze bezoekers zo makkelijk, overzichtelijk en snel mogelijk is om te bestellen wat ze nodig hebben. Geen gedoe met onduidelijkheden of accounts aanmaken, gewoon kiezen wat je nodig hebt en afrekenen. Zo kun je bij ons al binnen 2 minuten hebben besteld waar je voor kwam. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen of je uitgebreid willen laten adviseren? Geen probleem, wij staan je ontzettend graag te woord!


Bedrijfsgegevens NR1PRINT.nl

Adres Noorderdwarsvaart 215
9201 KK, Drachten (NL)
   
Openingstijden  Ma - vrij  (8:30 - 17:00 uur)
Telefoon  +31 (0) 512 744 033
E-mail  info@nr1print.nl
   
Bankgegevens  NL03 INGB 0002531472
BTW-nummer  NL 8532.27.822.B.01
KvK-nummer  58895795, Leeuwarden

Reclame, promotie en drukwerk bedrukken en bestellen