• Spoed: 48-uurs levering
  • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
  • Gratis verzending v.a. 85,-
  • Experts in printing sinds 2004

Bestelproces & levering

Online bestellen en betalen van reclame en drukwerk


Vraag jij je af hoe bestellen precies in zijn werk gaat of ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurd met je bestelling nadat het door jou is geplaatst? Hieronder een handig overzicht waarbij we stap voor stap door het bestelproces lopen.1. Kies je product en de gewenste specificaties

Je kiest in onze shop gemakkelijk de opties en specificaties bij het product waar jij naar op zoek bent zodat het precies aan jouw wensen voldoet. Ook kies je zelf de afleverdatum in dit bestelproces.


2. Upload jouw ontwerp

Bij het kiezen van de specificaties heb je ook de optie om jouw ontwerp direct te uploaden bij de bestelling. Wil je dit pas later aanleveren? Mail dan o.v.v. het ordernummer dat je na bestelling krijgt jouw ontwerp naar info@nr1print.nl of stuur het via WeTransfer naar ditzelfde mailadres indien het te groot is om per mail te verzenden. Let wel op dat het later aanleveren van een bestand invloed kan hebben op de levertijd.


3. Gratis bestandscontrole door NR1PRINT.nl

Voordat jouw bestelling in productie gaat doen onze specialisten altijd een gratis bestandscontrole. Indien zij iets tegen komen in het ontwerp dat problemen op gaat leveren of de kwaliteit van het bestand is te laag dan nemen wij contact met je op voordat wij gaan produceren. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het aangeleverde ontwerp!


4. Start van productie

Als het bestand door ons is goedgekeurd gaan we je bestelling produceren. Doordat bijna de gehele productie in eigen huis is ondergebracht hebben wij altijd volledige controle over de kwaliteit.


5. Dubbele kwaliteitscontrole

Nadat de productie is afgerond wordt je bestelling gecontroleerd door twee specialisten van NR1PRINT.nl. Als de geproduceerde bestelling door deze kwaliteitscontrole komt mag de bestelling klaar worden gemaakt voor verzending. Wij sturen altijd* een kopie van deze kwaliteitscontrole met de zending mee die ter goedkeuring persoonlijk is ondertekend door twee van onze specialisten.

*Met uitzondering van bestellingen die blanco worden verzonden.


6. Verzending & levering

Zodra de bestelling door de kwaliteitscontrole is gekomen wordt de bestelling klaargemaakt voor verzending. Je ontvangt per mail een track&trace code om je pakketje te volgen. De bestelling zal uiterlijk op de door jou gekozen leverdatum bezorgd worden.Geeft bovenstaande informatie geen duidelijkheid over je vraag? Neem dan contact met ons op of bekijk ons helpcenter met Veelgestelde Vragen.


Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk'Veel plezier en succes met je bestelling!'