• Spoed: 48-uurs levering
  • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
  • Gratis verzending v.a. 85,-
  • Experts in printing sinds 2004

Onze garanties en zekerheden

Op deze pagina lees je meer over onze garanties en zekerheden.


Gratis bestandscontrole
Wij controleren gratis het door jou aangeleverde bestand. Wij kijken globaal of de kwaliteit in onze ogen voldoende is om te printen en of er fouten of onjuistheden in het bestand zitten. De klant blijft echter ten alle tijden eindverantwoordelijk voor het aangeleverde bestand. De gratis bestandscontrole is een aanvullende service om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen maar biedt geen garanties. NR1PRINT.nl kan daarom nooit verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of kwaliteitsgebreken in het aangeleverde bestand. Wij proberen met onze bestandscontroleservice slechts te ondersteunen. Natuurlijk is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen indien er vragen of onduidelijkheden zijn over het aangeleverde bestand.


Razendsnel bestellen zonder account
In tegenstelling tot veel online printshops bestel je bij NR1PRINT.nl, indien gewenst, zonder account. Dit betekend dat jouw bestelling binnen 2 minuten volledig afgerond kan zijn en je geen vervelende registratie hoeft te doorlopen. Online print- en drukwerk bestellen was nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Natuurlijk is het wel mogelijk een account te registeren. Dit biedt voordelen als het kunnen terugvinden van facturen, het bekijken van eerdere bestellingen en het automatisch invullen van bestelgegevens bij volgende bestellingen.


Klanten beoordelen ons met een 9+
Al sinds het bestaan van NR1PRINT.nl is de gemiddelde klanttevredenheidsbeoordeling die klanten ons geven boven de 9 geweest. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op omdat hieruit de waardering van onze klanten blijkt. En daar werken wij keihard voor, elke dag weer opnieuw. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook op nummer 1, want zonder jullie zijn we natuurlijk nergens!

Uiteraard zijn al onze klantenbeoordelingen geheel onafhankelijk en krijgen al onze klanten na iedere bestelling automatisch een uitnodiging om ons te beoordelen.


100% tevredenheidsgarantie
Als onderdeel van onze service bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Deze garantie houdt in dat wanneer NR1PRINT.nl aantoonbaar fouten heeft gemaakt bij het produceren van de bestelling wij de bestelling kosteloos opnieuw produceren.

Indien je te maken hebt met een situatie die hieraan voldoet is het belangrijk dat er per direct contact met ons wordt opgenomen. Beroep doen op de tevredenheidsgarantie kan tot 4 dagen na levering. Meldingen later dan 4 dagen na levering kunnen wij niet in behandeling nemen met het oog op preventie tegen misleiding.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan situaties waarbij het product al is gebruikt, zijn functie heeft vervult, en vervolgens wordt beschadigd om beroep te doen op de tevredenheidsgarantie. Om dit dergelijke misleiding te voorkomen hanteren wij een termijn van 4 dagen na levering.


Leverdatum
Ondanks dat het slechts zeer zelden voor komt dat de afgesproken leverdatum niet gehaald wordt, is de door de klant gekozen leverdatum een streven en geen garantie. Wij zullen er alles binnen onze mogelijkheden aan doen om de door jou gekozen leverdatum na te komen, echter kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden voor het niet nakomen van de gekozen leverdatum. Wel kun je aansprak maken op creditering van de eventueel betaalde spoedleveringskosten, mits de oorzaak van vertraging is terug te herleiden naar NR1PRINT.nl. Wanneer bijvoorbeeld DHL schuldig is aan een vertraagde levering zal er geen creditering van de spoedtoeslag worden toegekend. Ook is de klant zelf verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van een correct bestand, dit moet voor 15:00 uur op de dag van bestelling. Wanneer dit niet het geval is kan de gekozen leverdatum in gevaar komen.

Zoals gezegd doen wij er alles aan om het pakket op tijd bij onze klanten te krijgen. Ruim 98% van de geplaatste bestellingen wordt dan ook op de door de klant gekozen leverdatum geleverd!