• Spoed: 48-uurs levering
  • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
  • Gratis verzending v.a. 85,-
  • Experts in printing sinds 2004

Beachflags

87,95 EUR Al vanaf  58,49 EUR

PRODUCTBESCHRIJVING
De Beachflags van NR1PRINT zijn de ideale publiekstrekker voor evenementen, entree-aankleding, (strand)feesten, horecagelegenheden of als presentatiemiddel. Met een Beachflag van NR1PRINT ben je absoluut verzekerd van een opvallend en eigentijds middel om jouw boodschap fraai in het oog te laten springen. Bovendien bestel je beachflags bij ons super goedkoop en leveren wij alleen van de beste kwaliteit. Wij leveren Beachwings in verschillende formaten. Ook zijn er optionele producten bij te bestellen. Hierbij is te denken aan grondpluggen, waterzakken of standaards.

 


Al vanaf  34,76 EUR

PRODUCTBESCHRIJVING
De Dropflag van NR1PRINT is een trendy en opvallende publiekstrekker voor events, entree-aankleding, (strand)feesten, horecagelegenheden, presentatiemiddel en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn oneindig. Bovendien zijn onze Dropflags, net als alle andere beachflag soorten, super makkelijk en dus snel op te zetten. Hét ideale promotiemiddel dus! Wij leveren Dropflags in twee verschillende formaten; Small en Medium. Natuurlijk zijn al onze beachflags uit te breiden met optionele producten zoals een watertank of grondplug voor de juiste stabiliteit. 

 Al vanaf  46,99 EUR

PRODUCTBESCHRIJVING
De Waveflag van NR1PRINT is een unieke en zeer in het oog springende publiekstrekker voor bijvoorbeeld evenementen, aankleding voor een entree, (strand)feesten, horecagelegenheden, presentatiemiddel, je kan het zo gek niet bedenken. Natuurlijk zijn onze Waveflags, net als alle andere beachflags, ontzettend eenvoudig en daarmee snel op te zetten. Hét promotiemiddel waar jij naar op zoek bent! Wij leveren Waveflags in drie verschillende formaten; Small, Medium en Large. Daarnaast zijn onze beachflags uit te breiden met optionele producten zoals een watertank of grondplug voor perfecte stabiliteit. Informeer naar de mogelijkheden of bestel ook direct een Waveflag!

Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)