• Spoed: 48-uurs levering
 • Nergens sneller: zonder account in 2 min. besteld!
 • Gratis verzending v.a. 85,-
 • Experts in printing sinds 2004
Wij staan gewoon voor u klaar! We hebben de nodige (strenge) voorzorgsmaatregelen genomen en zijn daardoor gewoon actief.

Spandoeken - Standaard (PVC)

Sample aanvragen van dit product
Al vanaf  15,00 EUR  per m2

Goed om te weten:

 • Hoogwaardig PVC Bisonyl doek
 • Gewicht 510gr/m2
 • Zeer geschikt voor langdurig binnen- en buitengebruik

PRODUCTBESCHRIJVING
Een spandoek is van oudsher ene ideaal middel om jouw boodschap aan de man te brengen. Uitermate geschikt voor demonstraties, acties, evenementen of voor meer permantente uitingsvormen, zoals gevelwandreclame. Een PVC spandoek kun je bij NR1PRINT super goedkoop bedrukken en bestellen. Wij leveren vervolgens altijd een spandoek van topkwaliteit bij je af!

Meer informatie
Vul de afmetingen in
Verder

Maak je keuze

 • _afwerking_spandoek
Kies het gewenste aantal
 • +
  Verzending
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.
  Indien je dat wilt, kun je hier je bestand(en) uploaden. Je kunt het ook later per e-mail aanleveren: orders@nr1print.nl
  Wij gaan dit product leveren op:
  Indien bestanden aangeleverd voor 15:00 uur vandaag.

  Spandoeken - Standaard (PVC)

  PRODUCTBESCHRIJVING

  Goedkoop PVC Frontlit Spandoek bedrukken en bestellen

  Een spandoek is van oudsher ene ideaal middel om jouw boodschap aan de man te brengen. Uitermate geschikt voor demonstraties, acties, evenementen of voor meer permantente uitingsvormen, zoals gevelwandreclame. Een PVC spandoek kun je bij NR1PRINT ontzettend goedkoop bedrukken en bestellen. Wij leveren vervolgens altijd een spandoek van topkwaliteit bij je af, indien nodig al binnen 48-uur!

  Materiaal van het PVC spandoek

  Onze spandoeken worden altijd gemaakt van zeer stevig materiaal om constante kwaliteit de kunnen garanderen. Je hebt hierbij de keuze uit hoogwaardig PVC Bisonyl doek (510gr/m2) of mesh-doek (270gr/m2) ook wel gaatjesdoek genoemd. Beide materialen zijn zeer geschikt voor buitengebruik. Dit PVC frontlit spandoek is de meest standaard en gebruikte variant voor spandoeken. Het PVC fronlit is enorm stevig en daarom ook geschikt om langdurig te gebruiken, zowel binnen als buiten. Daarnaast is dit PVC fronlit doek voorzien van een B1-brandcertificering.

  Korting op je eerste bestelling?

  Gratis verzending vanaf 85,- (excl. btw)

  + 85,00 EUR voor GRATIS verzending

  Betaling en verzending

  betaalmogelijkheden ideal  betaalmogelijkheden Bancontact Mrcash  betaalmogelijkheden Paypal  betaalmogelijkheden Mastercard Creditcard  betaalmogelijkheden Maestro

  betaalmogelijkheden Visa Creditcard  Betaalmethode Overboeking  Betalen met Belfius bij NR1PRINT.nl  Betalen met Bitcoin bij NR1PRINT.nl  Verzendmethode DHL 
   

  Nog vragen of onze hulp nodig?Klantenservice helpdesk medewerker NR1PRINT reclame en drukwerk

  Heb je nog vragen over dit product of een andere vorm van hulp nodig? Laat je gratis adviseren door één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig om hulp vragen via de telefoon, e-mail of onze live chat. Geen vraag is te gek en ze helpen je graag verder!


  Staat wat jij zoekt er niet tussen?  Vraag dan een offerte aan > Antwoord binnen 4 uur en vrijwel alles is mogelijk! (KLIK HIER)